Service

Service

I vår verkstad lagar vi alla typer av trädgårdsmaskiner och
cyklar. Oavsett om det är kedjan på cykeln som låter konstigt eller gräsklipparen som klipper ojämnt så är det bara att ta med den in till oss för service.

Service cyklar

Vi har reparerat tusentals cyklar och hjälper gärna till och fixar en till. Vid en cykelreparation tar vi ett bas pris på 495, då kollar vi allt. Bromsar, växlar, kedja, luften i däcken osv. Är det något som måste bytas så tillkommer kostnaden för reservdelarna. Vi har ett stort lager av reservdelar som kan lösa de flesta problem, och till ett bra pris.

Service gräsklippare & trädgårdsmaskiner

När det kommer till trädgårdsmaskiner så är det lite större spridning på priserna. En bas service gräsklippare, motorsåg eller te.x snöslunga kostar 990kr. I detta så byter vi filter, olja, tändstift och slipar kniven. VI gör även en grundlig kontroll av maskinen.

Service Automower

En Automower kommer alltid behöva service eftersom den går regelbundet dag ut och dag in. Om din robotgräsklippare inte fungerar som den ska eller beter sig konstigt, då borde du lämna in den på service snarast. Du kan även lämna in din Automower på vinterservice, då är du garanterad att batteriet är i topp skick till våren och att gräsklipparen går som ny från första vårdagen.