Rea!

Racer Trek Madone SL 6

Artikelnr: Trek Madone SL 6 -

42,999 kr 29,999 kr

Trek Madone SL 6 har samma avancerade aerodynamiska prestanda och åkkvalitet som andra Madone-racercyklar.

Boka

Beskrivning

Trek Madone SL 6 har samma avancerade aerodynamiska prestanda och åkkvalitet som andra Madone-racercyklar. Priset hålls på en attraktiv nivå med standardstam och ett justerbart aero-styre. Den är den ultimata racercykeln till det bästa priset, med extraordinära tävlingsprestanda, aerodynamiska hjul, vägutslätande IsoSpeed-länkage, dolda vajrar och ett elegant utseende som bara skriker hastighet.

Trek Madone SL 6 är redo för tävling redan när du får hem den. Den byggs med en komplett Shimano Ultegra-komponentgrupp med 11 växlar. Aeolus Comp TLR-hjul. Vägutslätande IsoSpeed-länkage. Och en lätt kolfiberram i 500 Series OCLV Carbon med Kammtail Virtual Foil-formade rör som skär igenom vinden.

Det här är rätt cykel för dig om:

Du vill cykla riktigt ordentligt fort. Du vet exakt hur det är att ligga i täten och slåss mot vinden under soloutbrytningar och du vill ha så litet vindmotstånd som möjligt. Du känner igen prisvärd kvalitet när du ser den och uppskattar standardstyrets och standardstyrstammens utformning och anpassningsmöjligheter, t.ex. att kunna montera aerobars inför triathlon- och tempolopp.

Trek Madone är plattformen som sätter ribban för racercyklar. Den är följsam, lätt och aerodynamisk i ett komplett paket som får konkurrenterna att blekna.

Låt oss vara ärliga: den här cykeln ser otrolig ut, som om den håller på att slå hastighetsrekord redan när den står parkerad utanför kaféet.

Med Trek Madone SL 6 existerar ingen hastighetsbegränsning. Du får aerodynamiska fördelar och en överlägsen åkkvalitet på vår allra bästa tävlingscykel. Det går även att montera clip-on aerobars för triathlon- och tempolopp på den här mycket prisvärda cykeln.

Specificationer

Bakväxel: Shimano Ultegra
Bromsar: Madone Aero, integrated
Däck: Bontrager Aeolus Comp TLR
Fabrikat: Trek
Färg: Trek Black
Modell: Madone
Ram: 500 Series OCLV Carbon, KVF-rörform (Kammtail Virtual Foil), Madone IsoSpeed bak
Ramstorlek: 52cm 54 cm 56 cm