Rea!

Racer Merida Reacto Disc LTD

Artikelnr: Merida Reacto Disc LTD

54,999 kr 45,999 kr

Begränsad upplaga, två finns hos oss! 🙂

Boka

Beskrivning

GENOMGÅENDE AXLAR

Alla landsvägscyklar med skivbroms har 12 mm genomgående axlar som ger ökad styvhet och precis inriktning av skivan vid hjulbyte. CF4-modeller har snabbfäste som är blixtsnabbt att öppna och stänga.

 

PRECIS STYRNING

Alla REACTO-modeller har gaffel helt i kolfiber med koniskt gaffelrör som ger mycket bra köregenskaper. Rammodeller i aluminium och CF2-ram kolfiber har standardkona (1 1/8 till 1 1/2 tum). Vår exklusiva CF4-ram har avsmalnande främre profil och 1 1/8 till 1 1/4 tum kona.

BROMSTYPER

REACTO finns med både fälgbroms och skivbroms. Som standard använder vi direktmonterad fälgbroms och skivbroms med platt fäste (med vår skivkylare fram och bak) för bästa möjliga bromsprestanda. Bakre skivbromsok med platt fäste är monterat på kedjestaget, vilket ger bättre fördelning av bromskraften och bättre skydd av det bakre skivbromsoket inuti baktriangeln.

KYLNING AV SKIVBROMS

En smidd aluminiumkomponent under främre och bakre skivbromsok avleder värmen genom CNC-frästa kylflänsar, vilket minskar värmeackumuleringen med 35 %. Det ger snabbare värmereduktion och tillförlitlig bromsprestanda.

INTEGRERAT STYRE/STYRSTAM

Våra högprestandamodeller i kolfiber med CF4-ram har helt integrerat styre och styrstam Vision Metron 6D designat av MERIDA som ger bättre aerodynamik och som döljer kopplingsdosan för Di2. Denna integrering ger också en mycket snygg, organisk och modern design.

STRÖMLINJEFORMAD KOMFORT

Komforten har alltid varit en viktig egenskap för REACTO. Många aero-cyklar är obekväma att köra med sina större rörsektioner och sadelstolpar. Undantaget är REACTO – sadelstolpen har aero-profil men känns som en konventionell och bekväm sadelstolpe som används på andra aero-cyklar.

Specificationer

Bakväxel: Shimano Ultegra Di2
Bromsar: Shimano Ultegra
Däck: High Road
Fabrikat: Merida
Färg: BLACK/WHITE
Framgaffeltyp: MERIDA REACTO Disc CF2
Hjul/Fälg: Reynolds AR 58 DB
Kassett: Shimano CS-R7000
Kedja: KMC X11
Modell: Reacto
Ram: REACTO DISC CF2
Ramstorlek: L
Sadel: MERIDA EXPERT CC
Sadelstople: MERIDA EXPERT CW
Styre: MERIDA EXPERT CW
Styrstam: MERIDA EXPERT CW
Växelrelage: Shimano Ultegra disc Di2
Vevparti: Shimano Ultegra
Vikt: 8,21 kg