Rea!

MTB Merida One-Twenty 9. 7000

Artikelnr: Merida One-Twenty 9. 7000

44,999 kr 39,999 kr

One-Twenty 9.7000 en kul cykel som är den perfekta kompromissen mellan klättrings- och stigcykel.

Boka

Beskrivning

ONE-TWENTY CFA RAM

Framtriangel av kolfiber med Nano Matrix-teknik ger extra slagtålighet tillsammans med hydroformad bakdel av trippelreducerad aluminium (6066). Smart Entry kabel-/vajerfastsättningssystem för en cykel utan störande missljud. Koniskt styrrör för precis styrning och genomgående axel med Boost-standard för styvhet i bakdel. Flytande bakdämpare ger 120 mm fjädring.

ENKEL ÅTDRAGNING

Dra åt skruvarna (använd TORX 30-nyckel) utan att behöva hålla emot från andra sidan – snabbare och enklare åtdragning av viktiga komponenter.

 

FLOAT LINK-DÄMPNING
TRUNNION-FÄSTE

Stötdämpare med trunnion-fäste ger våra ramkonstruktörer större frihet tack vare att kortare stötdämpare med längre slaglängd kan användas. Med kullagerbussning i det övre fästet får stötdämparen bättre känslighet och dämpningsprestandan kan ställas in perfekt.

DROPPER SADELSTOLPE

Med en Dropper sadelstolpe kan du få sadeln ur vägen när du kommer in i branta backar och så att du får mer plats att röra dig över cykeln. Cykeln har Dropper sadelstolpe med integrerad kabel-/vajerdragning och reglage, vilket ger en snyggare look och enklare justering av sadelhöjd.

MODERN STIGCYKELGEOMETRI

Vi har ytterligare sänkt stå-över-höjden jämfört med den mycket mångsidiga geometrin för ONE-TWENTY så att du ska få all den plats du behöver för att manövrera cykeln. Vi har också minskat styrvinkeln och kortat kedjestagen 10 mm, vilket ger en kul cykel som är den perfekta kompromissen mellan klättrings- och stigcykel.

Specificationer

Bakdämpare: Rock Shox Deluxe Select+ lockout
Bakväxel: Shimano XT M8100 Shadow+
Bromsar: Shimano XT
Däck: Maxxis Minion DHR II
Fabrikat: Merida
Färg: GLOSSY RACE RED/BLACK (BLACK)
Framgaffel: Rock Shox Pike Select
Hjul/Fälg: MERIDA Expert TR
Kedja: Shimano XT
Modell: One-Twenty
Nav: Shimano XT
Ram: ONE-TWENTY CFA
Ramstorlek: S, M, L, XL
Sadel: MERIDA EXPERT CC
Sadelstople: MERIDA EXPERT TR
Styre: MERIDA EXPERT TR
Styrstam: MERIDA EXPERT TR
Växelrelage: Shimano SL -MT800-IL / Shimano XT
Vevparti: Shimano XT
Vikt: 13,58 kg