MTB Merida One-Twenty 9. 600

Artikelnr: Merida One-Twenty 9. 600

29,999 kr

One-Twenty CF4 toppmodell är en otroligt mångsidig MTB som passar allt från fartfylld stigsurfning till krävande heldagsturer eller om du önskar bra drag i Cross Country-spåret.

Boka

Beskrivning

ONE-TWENTY LITE RAM

Lättvikts, trippelreducerat ramset av aluminium (6066) (hydroformat) med nästan osynlig svetsfog och integrerad kabel-/vajerdragning. Koniskt styrrör för precis styrning, genomgående axel med Boost-standard för styvhet i bakdel. Flytande dämpare ger 120 mm fjädring. Och med Shimano XT 1×12

ENKEL ÅTDRAGNING

Dra åt skruvarna (använd TORX 30-nyckel) utan att behöva hålla emot från andra sidan – snabbare och enklare åtdragning av viktiga komponenter.

 

FLOAT LINK-DÄMPNING
TRUNNION-FÄSTE

Stötdämpare med trunnion-fäste ger våra ramkonstruktörer större frihet tack vare att kortare stötdämpare med längre slaglängd kan användas. Med kullagerbussning i det övre fästet får stötdämparen bättre känslighet och dämpningsprestandan kan ställas in perfekt.

DROPPER SADELSTOLPE

Med en Dropper sadelstolpe kan du få sadeln ur vägen när du kommer in i branta backar och så att du får mer plats att röra dig över cykeln. Cykeln har Dropper sadelstolpe med integrerad kabel-/vajerdragning och reglage, vilket ger en snyggare look och enklare justering av sadelhöjd.

MODERN STIGCYKELGEOMETRI

Vi har ytterligare sänkt stå-över-höjden jämfört med den mycket mångsidiga geometrin för ONE-TWENTY så att du ska få all den plats du behöver för att manövrera cykeln. Vi har också minskat styrvinkeln och kortat kedjestagen 10 mm, vilket ger en kul cykel som är den perfekta kompromissen mellan klättrings- och stigcykel.

Specificationer

Bakdämpare: Rock Shox Deluxe RT3: platform
Bakväxel: Shimano XT M8100 Shadow+
Bromsar: Shimano MT-500
Däck: Maxxis Forekaster
Fabrikat: Merida
Färg: SILK ANTHRACITE (DARK SILVER)
Framgaffel: Marzocchi Z2, 130 mm travel
Hjul/Fälg: MERIDA Expert TR
Kedja: SRAM NX Eagle
Modell: One-Twenty
Ram: ONE TWENTY-LITE
Ramstorlek: L (19") M (17.5") S (16") XL (20.5")
Sadel: MERIDA Comp CC
Sadelstople: MERIDA COMP TR
Styre: MERIDA EXPERT TR
Styrstam: MERIDA EXPERT TR
Växelrelage: Shimano Deore M6100
Vevparti: Race Face Ride, 32T
Vikt: 14,64 kg