Rea!

TORO Power Max 724 oe

Artikelnr: 961910086-1-1 -

12,745 kr

Boka

Beskrivning

Ny behändig snöslunga för dig som behöver kraft och kapacitet i snöröjningen. Perfekt för medelstora uppfarter och på platser där det snöar ofta. Röjer upp till 864 kg snö per minut. Med Quick Stick Chute-funktionen styr du enkelt både kastlängden och riktningen medan du kör snöslungan. 230V elstart ingår. Passar både det grus- eller stenbelagda underlaget. Slitstarkt utkastarrör i stål.

Power Max HD 726 OE med Toros 4-takts OHV-motor på 212 cm3 ger väldokumenterad kraft och prestanda för att underlätta arbetet under tuffa vinterförhållanden. Med det innovativa Quick Stick-reglaget kan du snabbt och enkelt ändra riktningen på utkastaren OCH strålriktaren med en enda, smidig rörelse. Tack vare enhandsreglagen kan du använda den andra handen till att ändra hastighet eller styra utkastaren utan att behöva stanna.

Det exklusiva Anti-Clogging System är ett genombrott i snöslungebranschen och mäter snöintaget för att förhindra igensättning och maximera röjningseffektiviteten. Matarskruven för tung drift har stora specialhärdade växlar och axlar som har konstruerats för att klara av hög belastning vilket nästan helt avlägsnar behovet av brytpinnar.

Motor: Toro Premium OHV 4-takt, 212 cc
Röjbredd: 66 cm
Kapacitet: 864 kg/min
Kastlängd: 13,7
Inmatarvals: Power Max 28 cm, sågtandad
Vikt: 81 kg
Startsystem: Handstart/230 V Elstart
Bränsletank: 2,2 l
Kraftöverföring: Friktionskoppling
Växlar: 6 framåt, 2 bakåt
Styrning av kastriktning: Quick Lever Chute Control
Rotor: 28 cm 3-blad
Däck: 41 x 13 cm, X-track
Glidskor: Vändbara
Övrigt: Enhandsgrepp, Anti-Clogging System (ACS),
Tillbehör: Snökedjor (16”), snövallsbrytare, förvaringsöverdrag, belysning.

 

 

Specificationer