Cykelservice

En cykelkedja som strular, bromsar som inte tar ordentligt eller en oväntad punktering – inget av dem är ett drömscenario. Dessutom upptäcks det alltid vid ett tillfälle när du varken har tid eller ork att fixa det. Eller så hittar du varken dina verktyg eller vart du ställt den nya cykelslangen. Vårt lager av reservdelar kan vara räddaren i nöden inför ett cykelprojekt. Vi servar och reparerar alla typer av cyklar. Det är bara att svänga förbi så tar vi en titt på din cykel och fastställer vad som behöver åtgärdas. Allt för att du ska kunna cykla lugnt, med en cykel som du kan lita på.

Högklassig cykelservice i Linköping

Cykelservice är den finaste presenten du kan ge din cykel, och tillbaka får du ökad livslängd och säkrare framfart på Linköpings gator, eller vart du befinner dig. Det kan vara direkt farligt att använda en cykel du inte tittat till på länge. Genomför du cykelservice regelbundet sparar du också pengar i längden, då du kan motverka fel redan tidigt.

Vi har gott om reservdelar för alla ändamål, och du kan vara säker på att din cykel rullar ut säker, pålitlig och snabb från vår cykelverkstad i Linköping.

Cykelreparation

Vi tar alltid ett baspris på 495 SEK när vi utför en cykelreparation. Vi hjälper alla från Norrköping och Linköping. Din cykel genomgår en utförlig kontroll av bland annat bromsar, växlar, kedja och däck. Om något behöver bytas ut tillkommer endast kostnaden för reservdelarna.

img 0166