Automower® & Robotgräsklippare i Linköping och Norrköping

Husqvarna är ledande inom robotgräsklippning och deras Husqvarna Automower® robotgräsklippare är revolutionerande trädgårdsmaskiner. Husqvarna Automower®håller gräsmattan perfekt klippt åt dig medan du gör något annat under tiden. Efter 20 år av teknisk utveckling finns nu Husqvarna Automower® i sin tredje generation, med fler avancerade funktioner än någonsin. Robotgräsklipparen från Husqvarna klarar av små, stora och mer komplexa trädgårdar. Den klipper, utan några som helst problem, gräsmattor med lutningar på upp till 45%. Inte nog med det, denna fantastiska maskin är grannskapsvänligt. Detta innebär att robotgräsklipparen har en ljudnivå på bara 58 dB(A). Luta dig tillbaka i solstolen och njut av vädret utan att störas av ljud från gräsklipparen.

Tuff terräng, branta sluttningar eller komplexa ytor är en enkel match för robotgräsklipparen. Skapa den perfekt klippta gräsmattan med minsta möjliga ansträngning.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Funktioner

Robotgräsklippare som Husqvarna Automower® är utrustade med många olika funktioner som hjälper dig att ta trädgården till nästa nivå. Här är några av de funktioner och finesser som gör Automower® till ett självklart val.

Minimalt med gräsrester

Automower® lämnar så små gräsrester att du knappt kan se dem med ögat. Du behöver heller inte samla ihop resterna vilket gör att du sparar både tid och kraft. De smårester som lämnas kvar fungerar som en naturlig gödning för gräsmattan så att den blir extra fin.

Robotgräsklippare som hittar hem

Robotgräsklipparen guidas runt i trädgården med hjälp av begränsningsslingor som monteras vid installationen. Inom det området rör sig maskinen i oregelbundna mönster i syfte att det inte ska bli spår av klippningen. Du behöver heller inte oroa dig för att maskinen ska åka vilse då den alltid hittar hem till laddstationen.

Höjdjustering

Vissa utvalda modeller av robotgräsklippare kommer elektrisk höjdjustering. Du kan enkelt välja vilken längd du vill att gräsmattan ska ha. Detta går att göra antingen manuellt eller via elektronisk väg. Fördelarna med maskinen är många och höjdjusteringen är en sådan funktion som gör Automower® till en mångsidig produkt.

Vi utför även Service och vinterförvaring samt installation i Linköping med omnejd. Nu har vi kampanjpriser på Jannes Cykel & Motor! Vid köp av en ny Automower® kan du nu teckna ett 4 årigt serviceavtal till rabatterat pris. Du hittar mer information om service av Automower® här.

Varmt välkommen att besöka eller kontakta oss så berättar vi mer!